Zoeken

Heusdens Buro voor Toerisme:

Heusdens Buro voor Toerisme:
Heusdens Buro voor Toerisme
Al 50 jaar hèt aanspreekpunt voor recreatie en toerisme in de  gemeente Heusden

Op zoek naar een leuke tijdsbesteding? Dan ben je  bij het Heusdens Buro voor Toerisme (HBT) aan het juiste adres.
Aan onze balie  in het Bezoekerscentrum in Heusden Vesting informeren wij je graag over de toeristische mogelijkheden in de gemeente Heusden en omgeving. Je kunt gebruik maken van ons assortiment routes en kaarten. Maar we bieden meer… Het is ontzettend leuk om de gemeente Heusden met je vrienden, familieleden, kennissen, collega’s of zakenrelaties te ontdekken door gezellige, leerzame, culinaire of creatieve activiteiten te ondernemen.  Met behulp van ons online reserveringssysteem op www.hbtheusden.nl is je uitje  via ‘zoek en boek’ in een handomdraai geboekt. Je vindt op deze website alle mogelijkheden op een rijtje.

Op een aangename manier kennis maken met het vestingstadje Heusden?   Neem dan deel aan  een stadswandeling onder leiding van een gids. Eén van de twintig enthousiaste stadsgidsen staat voor je klaar om je alle mooie plekjes in de vesting te laten zien en te vertellen over de rijke historie van Heusden. Online te reserveren op een door jou gewenst tijdstip op www.hbtheusden.nl. Tevens verzorgen wij rondleidingen op andere mooie plaatsen in de gemeente.

Je  vindt ons in het bezoekerscentrum in het voormalig stadhuis in Heusden Vesting, Pelsestraat 17.  Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0416-662100, via e-mail info@hbtheusden.nl.
Like ook onze Facebookpagina (klik hier) of volg ons op Twitter (klik hier).
Graag tot ziens!

Uitje boeken
De leukste dagjes uit boek je bij het Heusdens Buro voor Toerisme (HBT). Sinds jaar en dag hèt boekingsbureau voor activiteiten in de gemeente Heusden. HBT heeft daardoor de nodige kennis en kunde in huis. Je boekt er aantrekkelijk geprijsde uitjes uit een ruim aanbod. Kijk voor meer informatie op: www.hbtheusden.nl
 
Sponsoren