Zoeken

Pannenkoekenhuis D'n Berepot Nieuwkuijk

Pannenkoekenhuis D'n Berepot Nieuwkuijk
Pannenkoekenhuis D`n Berepot is gelegen aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen
in het prachtige dorpje Nieuwkuijk.
 
Al sinds 1996 spelen, u raadt het al, beren en ambachtelijk gebakken pannenkoeken de hoofdrol. De Efteling en het vakantiepark Bosrijk, de spannende Beekse Bergen, het vestingstadje Heusden en het altijd bruisende `s Hertogenbosch liggen op steenworp afstand. Ook in de buurt vindt u een wieler- en skeelerbaan.
 
Ons pannenkoekenhuis heeft binnen 160 zitplaatsen, hier hebben wij tevens de beschikking over een serre voor grotere groepen. Bij mooi weer zijn er nog eens 90 zitplaatsen op het terras waar het dan heerlijk toeven is. Ook zijn wij rolstoeltoegankelijk.
 
Wij bakken onze pannenkoeken nog ouderwets ambachtelijk met de koekenpan. De koks gebruiken verse producten die veelal uit de streek komen van onze eigen Duinboeren.
Op de menukaart staan heerlijke specialiteitenpannenkoeken zoals pannenkoeken met shoarma, boeren speciaal,tonijn of huisgemaakte ragout. Maar ook de traditionele appel- en spekpannenkoeken zijn op de menukaart te vinden. Bij de kids zijn de knuffelpannenkoeken favoriet waarbij ze zelf een knuffel mogen uitkiezen uit de knuffelkast. De kinderen kunnen bij ons een originele berepot-kleurplaat inkleuren. En wanneer zij alle gegevens goed invullen zullen zij op hun verjaardag verrast worden. Daarnaast hebben we maandelijks een verrassende pannenkoek die u iedere keer weer zal verbazen.
Verder hebben wij dagelijks wisselende vers gemaakte soepen en vers gemaakt ijs van de ijsboerderij voor u klaarstaan. En ook aan de niet pannenkoekliefhebber, wat wij ons met onze pannenkoeken haast niet kunnen voorstellen, hebben wij natuurlijk gedacht.
Bakker Beer en zijn team hoopt u graag eens te mogen ontvangen in ons gezellig Brabants pannenkoekenhuis om u te laten smullen van onze pannenkoeken!

Wij zijn dagelijks geopend vanaf:16.00 uur, zondags vanaf 12.00 uur.
De keuken sluit om 20.00 uur.
Tot ziens

Pannekoekenhuis D`n Berepot
Nieuwkuijksestraat 102
5253 AJ Nieuwkuijk
Tel: 073 – 5118599
WWW.BEREPOT.NL
E-mail: info@berepot.nl

volg ons
Sponsoren