Zoeken

Zeep&Deco

Zeep&Deco
Ben je op zoek naar een origineel cadeautje? Dan moet je bij Zeep&Deco zijn, hier vind je altijd een origineel en heerlijk geurend zeepcadeau!. Omdat Inge een echte passie voor zeep heeft, is vanuit die hobby deze super leuke webwinkel ontstaan. 
 
De specialiteit van Zeep&Deco is gevilte zeep. In Nederland is het nog niet zo bekend, maar in Amerika is het een nationale hobby. Om een heerlijk ruikend zeepje wordt pure wol gevilt. Zeep&Deco werkt met verschillende soorten wol en zijdedraad. Elk stukje zeep wordt daardoor uniek, een echt zeepjuweeltje! 
Maar gevilte zeep is ook praktisch en efficient! Je kan de zeep gebruiken als een washandje of als zachte scrub, 2 in 1, dus. Door de wol gaat de zeep ook veel beter schuimen. En je huid wordt er heel zacht van. Je gebruikt het stukje zeep ook helemaal op en het blijft er leuk uitzien. Elke keer als het zeepje wordt gebruikt en weer opdroogt, krimpt het vilten jasje mee. Wol is van nature ook antibacterieel en beschermt de zeep met het vilten jasje.
 
Kinderen zijn er ook dol op. Het zeepje glijdt niet meer uit de handjes, en die vrolijke kleurtjes, dat is leuk om mee te spelen! Voor kinderen hebben wij het speciaal assortiment "Vrolijke Zeepjes". Zwitsal zeep in een vrolijk gekleurd vilten jasje, heerlijk in bad.
Dat brengt ons meteen bij het laatste argument. Gevilte zeep is zo mooi en decoratief, een echte aanwinst voor je badkamer! Dus ook erg leuk om cadeau te geven!
Naast het ruime assortiment gevilte zeep, biedt Zeep&Deco nog heel veel mooie handgemaakte zeep in allerlei vormen, geuren en kleuren. Je kan er ook terecht voor leuke bedankjes, kraamcadeutjes, zeephangers, gastenzeepjes en nog veel meer. Zeep is een veelzijdig product waarmee je heel veel kanten uitkan! Je zal er versteld van staan! En Inge denkt graag met je mee om je cadeautje helemaal persoonlijk te maken.
Afhalen kan op afspraak, zo hoef je geen verzendkosten te betalen.
 

Sponsoren