Anders dan Anders massage

De massages die ik aanbied zijn in alle opzichten anders dan anders. Leidraad in mijn massages is mijn kennis uit het Oosten. Ik weet dat wanneer jouw energie vrij door je lichaam kan stromen, jij in balans kan zijn en je als mens gezond en vitaal voelt. Mijn massages zijn gericht op het stimuleren, verbeteren en het in balans brengen van je innerlijke energieën, het eventueel opheffen van blokkades, maar ook op jouw innerlijke schoonheid. De massages werken in op lichaam én geest, zodat je na afloop een diepe ontspanning, geestelijke rust en verbondenheid met je lichaam ervaart.

De eerste keer
Kom je voor het eerst, dan ontvang ik je met een kopje verse kruiden thee. 
Ik leg eerst mijn werkwijze en de eventuele opties over de massage uit. Ik stel je vragen over jouw persoonlijke gezondheid en jij mag aangeven met welke intentie je de massage wilt ingaan. Wat zijn je persoonlijke wensen en verwachtingen en ook essentieel wat zijn jouw grenzen ten aanzien van de gebieden die in de massage (kunnen) worden aangeraakt. Deze tijd (ca. 15-30 minuten) gaat niet ten koste van je massage!
Na het gesprek volgt de massage. Na afloop van de massage is er gelegenheid om kort na te rusten, er staat voldoende water voor je klaar en als je behoefte daar aan hebt mag je je ervaringen delen.

Een ontdekkingsreis naar jezelf 
Ben je wel eens gemasseerd, dan weet je hoe heerlijk een aanraking kan zijn. Je lichaam voelen is enorm belangrijk! Een anders dan anders massage is een manier om lichamelijk en geestelijk lekker te ontspannen. De uitvoering is met liefdevolle warmte en respect voor je lichaam.

De kunst van het zachte aanraken
Ik nodig je uit om binnen de door jou gekozen massage jezelf in liefde te openen, in overgave. Je hoeft niets te doen, alleen maar te ontvangen.
In het liefdevol openen en ontvangen van jezelf, ervaar je de verdiepende beleving van de helende kracht van de zachte aanraking. Je mag simpelweg genieten, maar er is ook ruimte voor het loskomen van emoties. Emoties die ergens in je lichaam zijn opgeslagen en in de massage letterlijk worden aangeraakt. Emoties van verdriet, pijn, woede, schaamte zijn net zo welkom als die van genot, opwinding en blijdschap.

Ik geef je hele lichaam aandacht
De wijze waarop ik massages aanbied is voor veel mensen anders dan anders, anders dan bijvoorbeeld een massage in een saunabedrijf of wellness salon.

Zo geef ik tijdens de massage aandacht aan je hele lichaam. Daarbij horen ook de buik, borstgebied en het gebied rondom het bekken. Zijn er bepaalde gebieden waar je niet aangeraakt wil worden, dan kun je dat in het gesprek voorafgaande aan de massage gewoon aangeven. En mocht tijdens de massage een bepaalde aanraking toch ongemakkelijk aanvoelen, dan kan je dat met een simpel woord of gebaar kenbaar maken. Ik houd rekening met jouw grenzen, immers het is en gaat om jouw lichaam!

Ik begrijp dat een massage van het hele lichaam gevoelig en spannend is. Daarom ga ik in alle discretie zorgvuldig om met jouw vertrouwen en veiligheid.

De praktijk van anders dan anders massage is alleen op afspraak open.

Openingstijden

Alleen op afspraak.

Adresgegevens

Anders dan anders massage
Léon van Rijswijk 
Potgieterstraat 16
5251 NC Vlijmen
06 - 48471437
Terug naar boven