Dianne van Nes mens & mode

In mijn praktijk voor persoonlijke presentatie is de mens het uitgangspunt voor mijn kledingadvies. Mode is hierbij een belangrijk middel om tot een doeltreffend en persoonlijk resultaat te komen. Mijn persoonlijke kernwoorden zijn: “Dynamisch, Veelzijdig, Toegewijd en Krachtig.” Wat zijn jouw belangrijkste eigenschappen? Dan gaan we daar samen mee aan de slag!

Als je kleding kiest die jouw mooie uiterlijke kenmerken accentueren ben je er nog niet. Het is natuurlijk prachtig als je de juiste kleding- en make-up kleuren draagt en modellen kiest die je figuur ten goede komen. Maar laat je daarmee ook zien wie je bent als mens? Wat wil jij van jezelf laten zien? Kortom wat wil je uitstralen en bij welke gelegenheid? Als integraal imageconsultant en modeadviseuse help ik je middels praktische kledingadviezen naar een harmonieuze garderobe. Jij op je best in alle situaties! 

Innerlijk-uiterlijk
Kleding is niet alleen mooi of prettig  om te dragen, kleding communiceert en zendt een boodschap uit. Het is daarom belangrijk te weten hoe en wat je met je kleding  communiceert. Ik help je, zowel privé als zakelijk, graag de zichtbaarheid van je persoonlijke kwaliteiten te vergroten. Samen vertalen we jouw kwaliteiten naar kledingstukken. Dit is een unieke manier van werken en heeft als resultaat een authentieke kledingstijl voor alle gelegenheden. Werk je in een bedrijf waar je veel klantcontact hebt? Ga je solliciteren of ben je mantelzorger? Het maakt niet uit, jij laat kleding voor je spreken!
Garderobeplanning/Samen shoppen
Na een kledingkleurconsult en/of een stijlconsult de puntjes op de i zetten? Samen bepalen we wat jouw gewenste uitstraling is en hoe je dit kunt aanpakken in je kledingkeuze. We gaan de inhoud van je kast bekijken en nieuwe combinaties maken met de spullen die je hebt. Tevens kunnen we een lijstje maken van stukken die een perfecte aanvulling zijn in je garderobe. Tot slot winkelen we samen, zodat jij in korte tijd het gewenste resultaat hebt. Uiteraard ben ik bekend met de heersende mode. Mijn advies is altijd vertaald naar de trends die  het beste bij jou passen. Geen twijfels meer, maar een zelfverzekerde uitstraling!

Nieuwsgierig naar wat ik nog meer voor jou kan betekenen? Ik hoor graag van je!
“Dianne staat voor kwaliteit. Ze is lid van de Vereniging voor Image Professionals en van het collectief van Integraal Image Consultants die werken met het ‘stijlkwadrantenspel’.”

Adresgegevens

Dianne van Nes
Mens & Mode
Deken van baarstraat 24
5251 RK Vlijmen
06 - 18868123
Terug naar boven