Garage de Kort

Al ruim 32 jaar doet Garage de Kort haar best om het u naar de zin te maken! Dat kan alléén als je met je tijd meegaat en inspeelt op veranderingen.

Dit zowel op het vlak van omgaan met de klant als ook kennis van de medewerk(st)ers en noodzakelijke apparatuur. Vanwege de hogere complexiteit van de auto’s , denk bv aan de hybridentechniek, wordt er steeds meer gedigitaliseerd in auto’s. En dat heeft z’n gevolgen. Was bijvoorbeeld vroeger een trekhaak monteren een relatief eenvoudige klus, tegenwoordig wil de computer echt weten dat er een aantal lampen meer wordt aangestuurd. 

Wij moeten in ons bedrijf steeds vooruit lopen op deze technische ontwikkelingen. Dat doen we door opleidingen van de monteurs en door tijdig investeren in moderne apparatuur. Denk daarbij aan testapparatuur voor de uitlezing en juiste diagnose bij storingen. En wat dacht u van milieu testapparatuur nodig voor APK? Zo zijn wij steeds bezig om u niet alleen vandaag, maar ook morgen de kwalitatieve service te geven die u van ons gewend bent.  Wij zijn uw partners als het gaat om de aanschaf van nieuwe en gebruikte auto's en dan Toyota's in het bijzonder.  Onze spreekwoordelijke service en kwaliteit is bij al onze klanten bekend en is niet alleen voorbehouden aan Toyota automobielen, want u kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor alle andere merken auto's!

De werkplaats, onze gereedschappen en onze testapparatuur, zijn zo uitgevoerd dat wij ook hoogstaand onderhoud en praktisch alle reparaties aan andere merken dan Toyota kunnen uitvoeren!

Garage de Kort is daarnaast een erkend APK-keuringstation en u kunt bij ons ook uw schadetaxaties en schadereparatie laten uitvoeren.

Een allround bedrijf dus, die op bijna al uw autowensen in kan gaan. Ons deskundig en vakbekwaam personeel staat altijd klaar om u van betaalbare service te voorzien.

Onze diensten voor u:

• Reparatie en verkoopadvisering van alle merken • APK keuringen
• Altijd ruime occasions voorraad, dus ruime keuze • Onderhoud van uw autoairco
• Specialisatie in Japanse automerken

• Aanschaf van audio systemen, navigatie systemen, etc

• Schadeherstel met gratis vervangend vervoer  


Bekijk onze site voor meer informatie.

Adresgegevens

Garage L.M. de Kort BV
Nieuwkuijksestraat 5
5253 AC Nieuwkuijk
073 - 5114258
Terug naar boven