HEBBEH bracelets & joywear

HEBBEH bracelets & joywear staat voor originele, unieke sieraden en accessoires. De steeds wisselende collectie van HEBBEH biedt een ruim assortiment voornamelijk exclusieve handgemaakte armbanden. De stijl van de sieraden omschrijft de maakster zelf als no-nonsense met een frivole 'touch'. Stoer & vrouwelijk tegelijk en ingetogen qua kleur.
Bijna alle armbanden kunnen worden aangepast aan de wensen van de klant zoals kleur en maat. HEBBEH heeft een grote collectie voor dames, maar ook heren en kinderen.

HEBBEH maakt veel gebruik van verschillende leersoorten. De kleuren zijn afhankelijk van het seizoen maar HEBBEH heeft een uitgebreid assortiment met allerlei natuurlijke tinten.

De collectie van HEBBEH is uitstekend geschikt als bedankje, felicitatie of verjaardagscadeau. Verder is het ook mogelijk om een kadobon bij ons te kopen.

De verkoop vindt plaats via diverse evenementen (Ladies Nights, Shopping events) of via sieraden party's aan huis. Wil je zo'n avondje organiseren, regel dan minimaal 10-12 gasten (bv vriendinnen, familie of collega's) en HEBBEH komt graag bij je langs.

Contact & Socials

Adresgegevens

HEBBEH bracelets & joywear
Hedy Berkelmans
06 - 10004938
Terug naar boven