Vlijmen4you

Laatste nieuws

De Drunense Deining

27 februari 2020
Muziek door Legs Boelen - Geruisloos in elkaar weerklinken 
Meer >

Klank- en kleurrijk Primjeire Concert mag traditie worden

Uniek was de samenwerking niet. Immers ook tijdens het Bevrijdingsconcert op 8 november 2019, ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding Heusden, kreeg het Symfonisch BlaasOrkest vocale ondersteuning van Het Groot Dwergonisch Mannenkoor (GDM). Werd er toen stemmige muziek ten gehore gebracht, tijdens het Primjeire Concert in de theaterzaal van De Voorste bestond het programma uit een mix van feestelijke, instrumentale hoogstandjes en stevige potpourri’s. 

 

Meer >
 Sleuteloverdracht in Maoskesdam
Meer >

Recente foto's
Nieuwjaarsduik 2020 in Drunen bij de afgraving, foto's door Pien Boelen.
23-11-2019 Officiële opening van Schot & Mane | Dierenkliniek Vlijmen.
Meer >
Een geweldig grote opkomst van alle kindjes, papa's, mama's en andere familieleden, weer een mooie beleving om mee te maken.
Meer >

Schrijverscollectief HH
De Nieuwjaarsbijeenkomst op woensdag 5 februari werd goed bezocht. In de grote zaal van D’n Bork zaten om 20.00 uur circa 120 personen aan de koffie met koek.
Meer >

Wensen en voornemens, ze horen bij de start van een nieuw jaar. Omdat mijn belangrijkste wensen te maken hebben met de grote wereldproblemen, waarvan ik aan de oplossing slechts in zeer beperkte mate mijn positieve bijdrage kan leveren, houd ik me maar vast aan de verlangens die ik koester ten aanzien van mijn gezin, familie en vriendenkring. Bescheiden wensen, die niet veel verder gaan dan het voortzetten van de status quo. Want wat heb ik nu te klagen?

Meer >
Onze brievenbus is versierd met twee stickers. Op de ene stond een tekst van Loesje: ‘Geen reclame, we hebben alles al’ en op de andere staat: ‘Nee geen reclame, wel huis-aan-huisbladen’. Loesjes tekst is niet achterhaald, maar door de tand des tijds aangetast, niet meer te lezen. De tweede tekst (nee-ja-sticker) is wel achterhaald en dat komt vanwege het meervoud van het woord huis-aan-huisblad. We krijgen alleen nog een weekblad dat het overwegend van de burgerjournalistiek moet hebben. Een kwaliteitsoordeel daarover laat ik achterwege. Je/u kunt daar zelf een oordeel over vellen.
Meer >

Agenda
donderdag 27 februari 2020
Activiteit Digicafé Oudheusden 10:00 - Vereniging Senioren Heusden
Activiteit Dutch Eagles 20:15 - Theater De Leest
vrijdag 28 februari 2020
Activiteit Javier Guzman 20:15 - Theater De Leest
Activiteit Danny Vera 20:30 - Theater De Leest
zaterdag 29 februari 2020
Activiteit Stef Bos 20:15 - Theater De Leest
Bedrijven
Terug naar boven