Praktijk de Diamant

Ben jij ongewenst kinderloos? 
Ik help je bij de rouw van dit onzichtbare verlies en inspireer je om nieuwe dromen te maken. Ongewenste kinderloosheid reist in alle levensfases met je mee. Maar het leven heeft echt meer voor jou in petto. Ook leuke, fijne dingen. Wat gebeurt er als je hier niks mee doet? Als je het verdriet zo’n grote rol blijft geven, blijven ook de frustratie, boosheid en verbittering aanwezig. Je kunt hier echt verandering in brengen. Het vraagt veel van je, dat klopt. Maar wil je die last voor altijd met je meedragen? Ik kan je helpen met deze last. Je hebt niets te verliezen, alles te winnen.

Fantaseren en weer dromen maken om voluit te leven
Als jouw leven weer zorgeloos voelde, en als je weer gelukkig kon zijn? Hoe zou het zijn als je weer zag dat het leven je kleine cadeautjes geeft, die je allemaal uit mag pakken en ervaren? Zou het niet fantastisch zijn als je lijf weer een vriend werd in plaats van een vijand? Als je weer kon genieten van intimiteit, en de lading die daar nu omheen hangt weg was? Je hoort er nu al bij. Maar zou het niet fantastisch zijn als je dat zelf ook zo voelde? Als je weer een levensdoel zou hebben? Waarin die lege plek, jouw verlies, erkend wordt? Door je omgeving. Maar vooral door jezelf?
Praten geeft troost en steun
Het creëert ook nieuwe aanknopingspunten om een nieuwe toekomst uit te stippelen. Ik gun het jou om een prachtig leven voor jezelf te creëren, ook al komen daar geen kinderen in voor. Om een leven te leven waarin je de dingen doet, die je het allerliefste doet. Het grootste cadeau wat je jezelf kunt geven, is daarom nu aan de slag gaan met het verwerken van je stille verdriet en het loslaten van je onvervulde verlangens. Jij bent het waard om weer gelukkig te zijn!

Wil je een nieuwe richting geven aan je leven?
Neem contact met me op.

Aanbod
- Workshop – Lucht je hart
- Individueel programma – Nooit een kindje in je buik
- Groepsprogramma – Fantaseren, nieuwe dromen maken

Adresgegevens

Praktijk de Diamant
Potgieterstraat 16
5251 NC Vlijmen
06 - 53418755
Terug naar boven