Praktijk SKETCH

In mijn praktijk voor kortdurende begeleiding van zowel kind (6-17 jaar), ouders als school staat het welbevinden van het kind centraal. We willen allemaal dat kinderen zich fijn voelen, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. 

Iedereen heeft wel eens momenten tijdens de opvoeding dat je het even niet meer weet.


-Het omgaan met woede-aanvallen of de voortdurende strijd tussen broer en zus laten de spanningen in huis oplopen wat voor niemand fijn is, maar je weet niet hoe je het moet stoppen.  Je ziet dat je kind frustraties heeft, maar wat is er?  Zowel coaching als een kindertekeninganalyse kan hier enorm helpend zijn.

-Het verwerken van een echtscheiding bij kinderen. Wanneer moet je extra alert zijn? Wie mag jullie daarbij helpen? Er hoeft niets aan de hand te zijn om je kind gedurende 1 dagdeel zijn verhaal te laten delen met behulp van het erkende Zandkastelenprogramma® (voor 6-17 jaar).
-Hoe kunnen kinderen leren om met een "Vol Hoofd" om te gaan ? De kinderworkshop "Volle Hoofden De Baas!" helpt hen hierbij. 

-Je kind heeft de diagnose ASS. Wat betekent deze diagnose voor de alledaagse dingen, hoe kan je je kind ondersteunen en hoe kun je er als gezin mee omgaan? Praktische hulp en samen aan de slag, daar gaan we voor.

Bent u benieuwd of ik iets voor u kan betekenen? U mag me altijd bellen of een e-mail sturen. 

Natasja Pullens

Adresgegevens

Praktijk SKETCH
Schout Lieshoutstraat 40
5251 TP Vlijmen
06 - 51927413
Terug naar boven