Sportcentrum De Hoge Heide

Sportcentrum De Hoge Heide 
Een ultramodern sportcentrum, waar je kunt fitnessen, squashen, dansen, Bumperz Ballen, spinnen, tennissen en deelnemen aan nog veel meer andere sportieve activiteiten. Peter de Ruijter is eigenaar van het sportcentrum, waarin ook Studio Max, fitnesscentrum Total Fit, Soccerhome en LTC de Hoge Heide zijn gehuisvest en dat onlangs is uitgebreid met de derde Poolfootball-baan in Nederland. “Maar de eerste met een systeem waarbij de ballen verzameld worden”, aldus De Ruijter. Verder wordt het Sportcentrum binnenkort uitgebreid met een dependance van de sportzaak Tennis Today.

De reden van de uitbreiding van het Sportcentrum ligt volgens De Ruijter in het gegeven dat hij alle ruimte zo optimaal mogelijk wil benutten. “Maar we willen vooral ook blijven innoveren. Het is nooit klaar.” De Hoge Heide heeft nu een compleet activiteitenprogramma met een Solextocht door Vlijmen en de polder, en Studio Max biedt ook dansworkshops aan. Daarnaast biedt het centrum de mogelijkheid om te vergaderen , seminars te houden en speciale workshops te geven. Kortom alle faciliteiten zijn aanwezig voor het houden van zakelijke bijeenkomsten, vrijgezellenfeestjes, kinderfeesten en bedrijfsuitjes.
Vrij bijzonder is het Poolfootball, een spannende combinatie van poolen en voetbal, waarbij twee spelers, of teams, de strijd met elkaar aangaan. “We hebben de eerste twee kinderfeestjes gehad en die waren zeer geslaagd, waarbij we voor de jongste groep, van 5 en 6-jarigen, de regels hebben aangepast. We merken daarbij dat de baan genoeg interesse wekt. Omdat er nog geen deur in de baan zit moeten we elke avond clandestiene gebruikers vriendelijk verzoeken om de baan te verlaten. Dat belooft dus veel voor de volwassenen.”

Adresgegevens

De Hoge Heide
De Hoge Heide 2
5251LA, Vlijmen
073 - 5119657
Terug naar boven