van Delft Groep

De Van Delft Groep is een innovatief totaalinstallatiebedrijf dat bestaat sinds 1895. Inmiddels hebben we ruim 130 medewerkers in dienst en samen adviseren, realiseren en beheren wij vanuit ons kantoor in Nieuwkuijk veelal duurzame installaties in een groot deel van Nederland.

Wij zijn een allround installateur. Dat betekent dat wij op verschillende markten actief zijn, zoals: utiliteit & industrie, zorg, onderwijs, woningbouw en particulieren. Als innovatieve installateur leveren wij een totaalpakket aan onze opdrachtgevers. Met alles onder één dak op het gebied van klimaat en elektra maken wij het verschil. We beantwoorden alle vragen op het gebied van installatietechniek en onderscheiden ons door een actueel en hoog kennisniveau.

Onze vijf kernwaarden laten uitstekend zien wie we zijn. Dat we gewoon doen wat we zeggen (eenvoud) en dat we al ons werk uitvoeren met een enorme passie voor techniek, weten onze opdrachtgevers en partners inmiddels (passie). Als familiebedrijf kennen we bovendien een grote betrokkenheid (familie). Een vleugje humor maakt het werk extra leuk (humor). Het opzoeken van de horizon is onze laatste kernwaarde. We kijken vooruit, willen innoveren en de markt het liefst een stap voor zijn (horizon). En wij hebben een missie: het leukste installatiebedrijf van Brabant zijn.

Onze vacatures vind je op: Vacature4you

Adresgegevens

Van Delft Groep
Mandenmaker 18, 5253 RC Nieuwkuijk
Postbus 22, 5150 AA Drunen
073 - 5186600
Terug naar boven