Vincentiusvereniging

Nu de Vincentiusvereniging beschikt over een winkelruimte in het centrum van Drunen is het binnenkort “vol aan de bak” voor de vrijwilligers die zich hebben aangemeld. Allereerst zal echter een bouwploeg de nodige werkzaamheden moeten verrichten. Er moeten nl. nog heel wat klussen geklaard worden voor de winkel daadwerkelijk haar deuren kan openen. Een interieuradviseuse heeft haar gedachten al laten gaan over de inrichting.
Om te kunnen openen wil de Vincentiusvereniging graag beschikken over een goed gevulde winkel. Vanaf 17 februari  kunnen op woensdagen en vrijdagen van 13.00u- 16.00u  goederen,om niet, gebracht worden op het adres Grotestraat 138a in Drunen. De winkel is gelegen aan de doorgang tussen juwelier Wiersma en Intertoys.  
 
De goederen die afgeleverd kunnen worden zijn:
- Kleding - Boeken
- Snuisterijen - LP’s , CD’s, DVD’s
- Speelgoed - Huishoudelijke apparaten
Natuurlijk schoon en heel inleveren!
Niet ingenomen worden meubels en witgoed. 
 
Vanaf 15 april is de winkel geopend voor winkelend publiek op woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00u-16.00u. Tijdens de openingstijden van de winkel kunnen tevens goederen gebracht worden. Een officiële opening staat gepland voor de maand mei.
 
Uit de verkoop van deze goederen kan de Vincentiusvereniging haar werk doen: namelijk hulp bieden aan mensen in onze samenleving die in acute financiële en /of materiële nood verkeren en tussen de wal en het schip vallen wat betreft regelgeving van de overheid of maatschappelijke instanties.

Openingstijden

Ma : 08:30 - 16:30
Di : 08:30 - 13:30
Wo : Gesloten
Do : 08:30 - 13:30
Vr : Gesloten
Za : Gesloten
Zo : Gesloten

Adresgegevens

Meld- en informatiecentrum
Algemeen secretariaat
Emmaplein 15
5211 VZ  Den Bosch
070 - 3800011
Terug naar boven