< Terug naar overzicht

Nieuw: Groot Drunens Diner op 15 juni 2024

Datum zaterdag 15 jun 2024
Tijdstip 17:30 uur
Locatie De Voorste Venne
Adres Anton Pieckplein 71, 5152 LZ Drunen
Website bekijken
Nieuw: Groot Drunens Diner op 15 juni 2024

Nieuw: Groot Drunens Diner op 15 juni 2024

Voor de allereerste keer organiseert De Voorste Venne voor álle bewoners in Drunen een Groot Drunens Diner!

Groot Drunens Diner, kook of eet je gezellig mee!
Eten bij de kok thuis? Dat kan tijdens het nieuwe Groot Drunens Diner!

Uit dineren in Drunen krijgt zaterdag 15 juni een bijzondere invulling tijdens het Groot Drunens Diner: een driegangen diner bij drie hobbykoks thuis. En op ieder adres is het de vraag bij wie je aan tafel zit. Starten met het voorgerecht bij de eerste hobbykok, daarna het hoofdgerecht bij de volgende keukenprins- of prinses en als laatste genieten van een verrassend toetje bij kookfanaat nummer drie.

Een avond vol verrassing, ontmoeten, verbinding én lekker eten, want dat is het doel van het Groot Drunens Diner.

We starten onder het genot van een drankje op 15 juni om 17:30 uur in het cultureel centrum De Voorste Venne. Daar ontvangen de gasten een envelop met het eerste adres om daar te kunnen genieten van het voorgerecht. Ongeveer een uur later vertrekt het gezelschap van maximaal zes personen naar het volgende gerecht waar het hoofdgerecht op ze wacht. De gasten zullen tijdens dit gerecht weer andere gasten ontmoeten. Bij het laatste adres, rond 21:00 uur, staat het toetje klaar.

Wat het speciaal maakt deze avond is dat de koks de vrije hand hebben in de keuze van hun gerechten. Alles mag, zelfs een barbecue is mogelijk!

De koks staan klaar om de gasten, die verdeeld zijn in drie groepjes van zes deelnemers, te ontvangen en ze vervolgens te laten genieten wat speciaal voor hen is voorbereid.

Na afloop van het Groot Drunens Diner, rond 22:00 uur, is er een sfeervol afsluitend samenzijn in De Voorste Venne, hier krijg je een consumptie aangeboden.

zaterdag 15-06-2024
17:30 uur
€ 50,00 per koppel (2 personen)

Twijfel niet en schrijf je in voor deze gezellige avond.

Voor meer informatie kunt u kijken op:www.devoorstevenne.nl


Terug naar boven